Diari Més

Serveis

Evacuats els viatgers del tren afectat per una avaria a la catenària, a l'alçada de Vandellòs

Els tècnics d’Adif han solucionat l’avaria de catenària a la zona de Vandellòs, la qual cosa permet restablir la circulació habitual per les dues línies en el tram afectat

Minuts després de les deu del matí, 200 passatgers del tren eren evacuats.

Una avaria a la catenària interromp la circulació de trens a l'alçada de Vandellòs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 11.08, tècnics d’Adif han solucionat l’avaria de catenària a la zona de Vandellòs, la qual cosapermet restablir la circulació habitual per les dues línies en el tram afectat. D’aquesta manera, els serveis de les línies R16 i trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani recuperen el seu recorregut i de forma progressiva el seu horari habitual.

A primera hora del matí, una incidència en el subministrament elèctric ha causat que la circulació per les dues vies de tren de Vandellòses vegiinterrompuda.Aquesta incidència afectava els trens de la línia R16 i trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani.

El tren de les 7.48h, que anava deTortosaal'Estació de Franças'hadetingut en el trajecte a causa d’aquesta avaria de catenària.A les 10.05 hores, s’ha començat a evacuar els 200 viatgers d’aquest tren, amb ajuda externa ja que es trobava en una zona de difícil accés, fins a la platja de l’Almadrava on seran traslladats en autocars fins a destinació.

Per a la resta de trens de la línia R16, servei alternatiu per carretera entre L’Hospitalet de l’Infant i L’Ametlla de Mar. Pels serveis de Llarga Distància es fara transbordament per carretera entre L’Hospitalet de l’Infant i Tarragona.

Operaris d'Adif treballant per reparar el sistema d'electrificació.

Evacuats els viatgers del tren afectat per una avaria a la catenària, a l'alçada de VandellòsTwitter

tracking