Diari Més

Entitats

El Mulla't per l'Esclerosi Múltiple estarà present en 200 piscines

Un any més, aquest certamen mobilitzarà pràcticamement 500 voluntaris a la província

Durant la presentació es van poder conèixer els nous dissenys per a l'edició del Mulla't.

El Mulla't per l'Esclerosi Múltiple estarà present en 200 piscinesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tant si ets amant de la piscina com si no, el diumenge 10 de juliol la solidaritat serà el que prevaldrà. Una vegada la campanya solidària del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple arriba a les piscines de la província de Tarragona, i de tota Catalunya. A la demarcació n’hi haurà prop de 200, ara mateix n’hi ha registrades 195.

Aquest any, la seu central del programa estarà al Club de Tennis Monterols de Reus, on al llarg del dia es desenvoluparan tot un seguit d’activitats, d’entre les que destaquen el vermut solidari. Encara està per concretar, però es preveu que també es faci alguna actuació castellera.

Però aquest no serà l’únic espai de la ciutat on es podrà gaudir del Mulla’t, sinó que també es comptarà amb les piscines del Reus Ploms, les del Tennis Monterols i les piscines municipals.

Per als menys atrevits o aquells que no els agrada l’aigua, tenen altres maneres de participar d’aquesta campanya solidària. Poden adquirir l’Oli del Mulla’t o comprar el marxandatge de la campanya, que aquest any el disseny va a càrrec de la Casa Carlota, dedicada als nens amb síndrome de Down. En el disseny de la roba per als infants es podrà veure el logotip de la campanya d’aquest any, mentre que a la d’adult s’hi ha elaborat un disseny més senzill. També hi haurà gorres, tovalloles i bosses de platja. I Reus també compta amb una altra iniciativa per col·laborar amb el Mulla’t. Durant els dilluns la perruqueria Louis destinarà tots els beneficis obtinguts a aquesta campanya

La campanya, per tant, s’estendrà a tot el mes de juliol, i s’allargarà en algunes poblacions de la província.

Altres espais de la província

En total s’arribarà a les 200 piscines i s’oferiran múltiples activitats.

A la piscina de Constantí, per exemple, s’hi disputaran tornejos de tennis i concursos de dibuixos. Valls obrirà les seves instal·lacions del Fornàs i a Tarragona s’habilitaran totes les piscines municipals i la piscina del Gimnàstic de Tarragona. Per la seva banda, el Club Natació Tàrraco celebrarà el Mulla’t al setembre, coincidint amb les 24h de natació.

Aquest any s’han sumat nous espais a la iniciativa, com són Torroja del Priorat, Serra d’Almos i Darmós. A més, es preveu la presència de més de 500 voluntaris per aquesta campanya, on els diners aniran destinats a la investigació de l’Esclerosi Múltiple i als hospitals de dia.

tracking