Diari Més

Homicidi dels Pallaresos

Troben restes de sang de la dona desapareguda en un cotxe que li van deixar al detingut

El cotxe era d'una amiga i el detingut, Ramon Franch, el va usar durant dues setmanes

Un detingut en l'operació pel presumpte homicidi d'una dona el juny passat a Pallaresos

Un detingut en l'operació pel presumpte homicidi d'una dona el juny passat a PallaresosAjuntament dels Pallaresos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d'Esquadra confirma queles restes de sang trobades al cotxe que hauria usat el presumpte homicidade la dona dels Pallaresos, desapareguda fa aproximadament un any, pertanyen a la mateixa víctima, Carmen Gallart.

Els resultats del'autòpsia han vist la llum i confirmen que les restes de sang del maleter i del seient de l'acompanyantpertanyen a Gallart. Aquestes restes de sang, però, no són les del cotxe del principal sospitós, Ramon Franch, sinó que pertanyen a un turisme que li va deixar una amigadurant quinze dies perquè ell li havia demanat. Els Mossos d'Esquadra també estan analitzant unes restestrobades al cotxe del presumpte homicida, que va ser detingut el passat mes de març desprésd'una investigació iniciada el mes de junydel passat 2015, quan Gallartva desaparèixer.

Els fets

La veïna dels Pallaresos Carmen Gallart, de 65 anys, va ser vista per últim cop el 18 de juny del 2015. Detingut fa tres mesos, Ramon Franch ha estat sempre l'únic sospitós per aquest cas que porta la Unitat Central de Persones Desaparegudes del Cos dels Mossos d'Esquadra.Malgrat que encara no s'ha trobat el cos, l'home va ser detingut i empresonat per un delicte d'homicidi amb ocultació de cadàver el març passat. Des del primer moment que tot va fer pensar que la dona no havia desaparegut voluntàriament i que aquell dia es va trobar amb el detingut, amb qui mantenia un litigi judicial per un cas d'estafa immobiliària.

tracking