Diari Més

L'aniversari de la Cuca tindrà un protagonisme especial durant la Festa Major del Morell

La festa se celebrarà del 22 de juliol a l'1 d'agost

Imatge de la Cuca del Morell.

L'aniversari de la Cuca tindrà un protagonisme especial durant la Festa Major del MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Zeuzera Pyrina o Cuca del Morell, enguany celebra el 25è aniversari i per això la Festa Major del Morell d'enguany, li ha reservat un protagonisme especial. «Felicitem l'Associació Cultural l'Embruix per la gran idea que van tenir quan, l'any 1991, van crear una festivitat que s'ha consolidat com una de les millors festes de l'aigua de tota Catalunya», això ho destacava Judit Fernández, regidora de Cultura, Festes i Joventut durant la presentació del programa d'actes de la festivitat dedicada al patronatge de Sant Abdó i Sant Senén i que se celebrarà del 22 de juliol a l'1 d'agost.

Per primera vegada, la programació s'ha presentat de manera pública per aquells veïns que volguessin assistir-hi. Així, els encarregats de fer-ne la 'descoberta´han estat la regidora Judit Fernández i el tinent d'alcalde, Eloi Calbet. En total seran 45 propostes en les quals, a més de la celebració de l'aniversari de la Cuca morellenca, també destaquen el Concert Jove que, el 30 de juliol, portarà a Oques Grasses, Doctor Prats, Juantxo Skalari & La Rude Band i DJ Na Fentt; i també la tradicional baixada d'andròmines, que el 24 de juliol arribarà a l'onzena edició.

Un altre aspecte destacat són els productes de marxandatge de la celebració festiva, que seran el ventall, el got i la recuperada, segons explicava Eloi Calbet, samarreta «després d'uns anys desapareguda».

Imatge de la presentació que s'ha fet als jardins de l'Ajuntament.

L'aniversari de la Cuca tindrà un protagonisme especial durant la Festa Major del MorellDiari Més

tracking