Diari Més

Economia

Ecologistes en acció creu que el projecte BCN World «encara no està enterrat»

Tot i els canvis en el macro complex, l’entitat ecologista considera que «el projecte segueix tenint les mateixes conseqüències socials com ara un previsible augment de la ludopatia i de la prostitució

Vista general dels terrenys on s'ubicarà el Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, a tocar de PortAventura (horitzontal)

Vista general dels terrenys on s'ubicarà el Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, a tocar de PortAventuraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l’espera, en els pròxims dies, de conèixer els detalls del nou projecte, l’entitat de l’ecologisme social considera que hi ha indicis que «ens trobem davant d’un nou intent de vendre fum a les comarques del Sud de Catalunya sota el paraigua de la reactivació econòmica i la creació d’unes expectatives que res tenen a veure amb la realitat.

En un principi s’havien de construir 6 mega complexes d’oci, però ara aquesta xifra es veu reduïda a dos casinos. Tot i així, Ecologistes en acció creu que «l’esperit del projecte és el mateix: malbaratar des d’un punt de vista ecològic una zona ja castigada», asseguren. A més, l’entitat ecologista creu que aquest projecte respon a interessos concrets.

Ecologistes en Acció exigeix al govern de la Generalitat transparència i responsabilitat a l’hora de fer els estudis de viabilitat i de l’impacte ambiental, «per tal de garantir l’interès com». L’entitat també ha assegurat, a través d’una nota de premsa, que «tot i els canvis, el projecte segueix tenint les mateixes conseqüències socials «com ara un previsible augment de la ludopatia i de la prostitució».

Finalment, Ecologistes en acció demanaal Govern que faci públics els detalls del projecte i que s’expliqui com afectarà el complex a les zones humides existents i com condicionarà la mobilitat del Camp de Tarragona.

tracking