Diari Més

Una plataforma amb inflabes es torna a instal·lar a la platja de Llevant

La plataforma té una capacitat per a més de 70 persones, i compta amb obstacles de tot tipus

Una plataforma amb inflabes es torna a instal·lar a la platja de Llevant

Una plataforma amb inflabes es torna a instal·lar a la platja de LlevantAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma amb el servei d'infalbes de la platja de Llevant de Salou s'ha instal·lat, per segon any consecutiu,coincidint amb l'inici de la temporada turística.L’empresa adjudicatària ha estat GlideSports, la qual va guanyar la concessió per a les properes temporades.

Lasuperfície de la plataforma és de30x40 metres, i téuna capacitat per a 72 persones. També compta amb accés per ales persones amb mobilitat reduïda, iincorpora un circuit amb diverses zones combinades per escalar, trepar i saltar, per ferequilibris ipassar obstacles, entre moltes altres activitats. A més, l'empresa proposal’organització d’Aqua Games, a travésde la normativa de l’Associació de Jocs Mundials Aquàtics (WAGA),amb activitats individuals i per a equips de salt d’altura, salt de longitud, caiguda a l’aigua icurses d’obstacles, entre d'altres.

Els residents al municipi deSalou disposaran d’un accés gratuït per temporada a la plataforma, així com un accés il·limitat en condicions de 2x1 i en un descompte del 50%. A més, tots els membres del Club Xic’s disposaran d’un descompte del 50% i d’un dia gratuït cada 15 dies.Properamenttambés’instal·laran les plataformes de titularitat municipals al llarg de les platges de Ponent i Llevant.

tracking