Diari Més

Solidaritat

La Masterclas de Zumba solidària més gran de Catalunya torna a Salou

Organitzada per l’Associació Oncòlogica Dr. Amadeu Pelegrí, la instructora de Zumba salopuenca Noelia Fernández i l'Ajuntament de Salou

Imatge de l'edició de la Masterclass de l'any 2015

La Masterclas de Zumba solidària més gran de Catalunya torna a SalouYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El16 de juliol vinent, la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou tornarà a ser el marc de la Masterclas de Zumbasolidària més gran de Catalunya.

Organitzada per l'Associació Oncòlogica Dr. Amadeu Pelegrí, la instructora de Zumbade Salou, Noelia Fernández i l'Ajuntament de Salou, la tercera edició de 'Ballant contra el càncer'comptarà amb 31 instructors que participen de maneratotalment altruista. La majoria d'ells ballaran contra el càncer per tercer any consecutiu. Entre ells, cal destacar a Marta Formoso i Virginia Escamez, ZES Zumba i Alessandro Benetti i David Diáz, ZJ Zumba.

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.bailandocontraelcancer.es

o en els diferents punts de venda habituals que té l'associació a Salou, Vila-seca, Reus Tarragona , la Pineda i La Selva del Camp. L'aportació és de 10€ fins al 3 de juliol, i 12€ a partir del 4 de juliol. Més informació: http://www.aodapelegri.com/eventos-aodapelegri/ o trucant al 649254884.

La recaptació d'aquest gran esdeveniment esportiu solidari es destinarà íntegrament a la recerca del càncer.

tracking