Diari Més

Educació

El Morell subvencionarà la compra de llibres als estudiants d'ESO i BAT

Les bases es poden consultar a l’Ajuntament

El Morell subvencionarà la compra de llibres als estudiants d'ESO i BAT

El Morell subvencionarà la compra de llibres als estudiants d'ESO i BATACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament del Morell ampliarà les subvencions per a l’adquisició de llibres de text als estudiants d’ESO i BAT. Aquesta és la primera vegada que s’aplica aquesta mesura al Morell i, segons l’equip de govern, la voluntat és contribuir a fer possible que la igualtat al dret de la formació i a l’etapa educativa, sigui real i efectiva i cobreixi realment les necessitats socials del municipi.

Els interessats a obtenir aquesta nova subvenció poden obtenir més informació i consultar les bases completes a l’Ajuntament, on també poden presentar la seva sol·licitud fins al pròxim 28 de juliol.

Cada sol·licitud serà estudiada individualment i, en funció de les condicions socioeconòmiques personals i/o familiars, l’Ajuntament del Morell subvencionarà les sol·licituds aprovades amb un ajut d’entre el 20 i el 100% del cost total dels llibres de text.

Segons l’Ajuntament del Morell, aquesta nova línia de subvencions destinada als alumnes d’institut focalitza encara més la pretensió de l’equip de govern, pel que fa a prioritzar l’atenció social, tot augmentant l’esforç municipal en aquelles polítiques que garanteixen el benestar dels morellencs.

tracking