Diari Més

Turisme

Visitant Salou des de 1979

Turisme de Salou premia la fidelitat d’una visitant francesa que estiueja al municipi des de fa 37 anys

Visitant Salou des de 1979

Visitant Salou des de 1979Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Era l’any 1979 quan la família de la sra Huguette Bour va trepitjar per primera vegada Salou gràcies a la recomanació d’uns amics. Van allotjar-se al desaparegut Hotel La Terraza any rere any fins que el va enderrocar i, posteriorment, van decidir allotjar-se a l’Hotel Casablanca.

La família va anar creixent i també decreixent però la visitant, homenatjada al Patronat de Turisme, ha estat fidel a la destinació de Salou i on any rere any l’ha estat visitant per gaudir de les seves vacances. Bour ha estat gaudint de moltes experiències a la capital de la Costa Daurada al llarg dels 37 anys de vacances i veient com ha evolucionat el municipi.

Precisament, en l’acte ha vingut acompanyada pels germans Roger i Rosendo Martorell, els quals va conèixer com a recepcionistes del desaparegut hotel Terraza. Anys més tard, aquell contacte anual es va convertir en una ferma amistat.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha volgut felicitar personalment aquesta turista francesa lliurant-li un pom de flors, a més d’un llibre de prestigi del municipi i ha assegurat que el cas de l’homenatjada és el de moltes famílies que són fidels a Salou a l’hora de gaudir del temps lliure.

Enguany, des del Patronat de Turisme s’ha llançat precisament una campanya #MomentcialsSalou per captar i difondre a través de les xarxes socials les experiències dels visitants, com la de la sra Huguette Bour, un clar exemple de l’elevat percentatge de visitants que repeteixen les seves vacances al municipi any rere any i que suposen un 75% del perfil de turistes del municipi.

tracking