Diari Més

La Canonja

Una abraçada que va sortir cara

Quatre persones han estat detingudes per intentar robar una cadena i un anell d'or a un avi mitjançant una abraçada​ a la Canonja

Una abraçada maleïda

Una abraçada maleïdaMosso d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de Tarragona, amb la col·laboració dels vigilants municipals de la Canonja, van detenir el passat dimecresdos homes i dues dones com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència, en grau de temptativa. Els arrestats tenen entre 27 i 31 anysi són tots de nacionalitat romanesa, veïns de Barcelona o sense domicili conegut.

Els fets es van produir el mateix dia de la detenció, quan els quatre detinguts van demanar ajuda sobre la ubicació de l'hospital a un home, d'avançada edat, que sortia de casa seva. Després d'explicar-ho, en un acte de fals agraïment, les dues dones li van fer una abraçada però l'home es va adonar que intentaven robar-li l'anell i la cadena d'or que portava. L'avi es va resistir i llavors el van empènyer i li van fer una estrebada de la cadena, tot i que no van aconseguir endur-se-la. La víctima va començar a cridar i va fer fugir les dones, que van pujar ràpidament a un vehicle i van marxar del lloc. Tots quatre arrestats estan en llibertats amb càrrecs.

La detenció dels quatre presumptes involucrats en el robatori es va produir quan, poca estona després dels fets, els vigilants municipals de la Canonja van localitzar el cotxe en que havien fugit i van avisar els Mossos d'Esquadra. Un cop al lloc, els policies van identificar els quatre ocupants del vehicle, dos homes i les dues dones, que havien protagonitzat l'intent de robatori. Tots quatre van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb la temptativa de robatori. Tenen nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni. Després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona, el passat dijous, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Consells de seguretat

Els Mossos d'Esquadra, com a consells de seguretat, recomanen als veïns queno es fiïnde persones que no coneixen i que actuen d’una forma sorprenentment afectuosa. A més, també aconsellem a les persones grans que surten soles al carrer que no facin ostentació de rellotges ni joies.

tracking