Diari Més

La XVI Nit de Bruixes d'Altafulla ha vist augmentar els visitants un 25%

La fira, celebrada, el passat divendres i dissabte, ha reunit al voltant de 10.000 visitants al municipi del Tarragonès

La XVI Nit de Bruixes d'Altafulla ha vist augmentar els visitants un 25%

La XVI Nit de Bruixes d'Altafulla ha vist augmentar els visitants un 25%Ajuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XVI Nit de Bruixes d’Altafulla, celebrada divendres i dissabte als carrers de la Vila Closa, ha esdevingut un «èxit total». Aquesta és la valoració que en fan des de l’Ajuntament, qui s’encarrega de l’organització des de fa cinc anys, sota la coordinació de Diego Spano. El regidor de Turisme, Pere Gomés, ha destacat«l’interès del públic assistent per les xerrades i conferències que hi ha tingut lloc, així com per la qualitat dels paradistes».

Per la seva banda, Diego Spano, coordinador de la mostra, ha avançat que «el número de visitants ha augmentat fins a un 25% respecte l’anterior edició», cosa que es tradueix en 10.000 visitants. Spano ha explicat que el fet que Sant Joan fos divendres enguany, podria haver estat també un dels factors que sumés més visitants, ja que va ser el dia més fort de la mostra. No només la valoració és «molt positiva» des de l’organització; els mateixos paradistes han expressat la seva satisfacció, ja que han pogut comprovar ells mateixos les llargues cues que es produïen tant en el carrer dels Oracles com en els corrúpies i els mateixos espectacles que s’hi desenvolupaven. Alguns també han destacat que la seva presència a la fira els ha permès incrementar les seves vendes, i en alguns casos, fins i tot duplicar-les i triplicar-les.

Activitats de tot tipus

Entre les diferents activitats que es van dur a terme hi havien rituals, cercaviles, tallers infantils, corrúpies, xerrades, espectacles, contacontes, mercat esotèric i artesà, embruixos i judicis.Tant divendres (Flores en el mar) com dissabte (Mhaler Trio), a les escales de la Placeta, la música i la màgia van amenitzar la Nit de Bruixes durant tota la fira, i a la gespa del Castellla dansade Rosa Negrava prendre el protagonisme de la mostra. Per tercer any consecutiu i amb la col·laboració d’Altafulla Bloc, dissabte es va organitzar el concurs infantil de fotografia, adreçat a joves d’entre 5 i 13 anys. Els Gegants d’Altafulla, acompanyats del Gat de Foc, també van visitar dissabte la fira amb els seusballs. La mostra va acabar a la plaça del Pou amb elritual de cloenda, enguany acompanyat per centenars de globus.

La XVI Nit de Bruixes d'Altafulla ha vist augmentar els visitants un 25%

La XVI Nit de Bruixes d'Altafulla ha vist augmentar els visitants un 25%Ajuntament d'Altafulla

tracking