Diari Més

Festes

La Festa de la Granja del Morell torna als seus orígens

La nit del divendres es dedicarà als joves i el dissabte es farà un sopar a la fresca

La Festa de la Granja del Morell torna als seus orígens

La Festa de la Granja del Morell torna als seus orígensCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest proper divendres i dissabte, 1 i 2 de juliol, el Morell celebrarà una nova edició de la tradicional Festa de la Granja dels Frares. Enguany, l’Ajuntament ha volgut recuperar l’essència més original d’aquesta celebració i, per això, proposa un retorn al tipus de festivitat que es vivia anys enrere. Així, la nit del divendres serà per als joves, amb un gran concert, mentre que el dissabte tindrà lloc una proposta de caire familiar amb el sopar a la fresca i un seguit d’actes previs per a grans i petits.

Aquesta edició de la Festa de la Granja arrencarà a les 20 hores d’aquest proper divendres, amb l’excursió fins a la Granja. La sortida es farà des del davant del Centre de la Gent Gran. Un cop arribats a la Granja, els assistents gaudiran d’un sopar de carmanyola a base de coca de recapte i aigua, pel preu simbòlic de 2 euros. Finalment, la nit es completarà amb el Concert Jove que, a partir de les 23.30 h i fins ben entrada la matinada, farà ballar els assistents al ritme dels Buhos, la Ghetto Orchestra i Batukats del Bolet.

Pel que fa als actes del dissabte 2 de juliol, la plaça de l’Ermita acollirà diferents actes previs al sopar a la fresca, com són els balls en línia (19.30 h), la missa (20.30 h) i la ballada de sardanes (21 h). Seguidament es durà a terme el sopar a la fresca, que donarà inici a les 22 hores i que està obert a la participació de tothom, grans i petits. L’objectiu és recuperar aquells sopars de germanor i convivència que, anys enrere, els morellencs i les morellenques van gaudir en motiu de la Festa de la Granja.

Aquest sopar tindrà continuïtat amb el ball popular, amenitzat per l’orquestra Grup Enigma que, a partir de les 23.30 hores, oferirà tot el seu ritme per fer ballar els assistents.

Finalment, cal destacar que també s’habilitarà una zona de food trucks ambdós dies, a partir de les 20 hores.

tracking