Diari Més

Espectacles

​Creixell s'omple de màgia

De dijous a diumenge, se celebrarà el festival de màgia Critèrium Màgic

​Creixell s'omple de màgia

​Creixell s'omple de màgiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creixell acollirà des del dijous i fins al diumenge la primera edició de Critèrium Màgic, un festival de màgia que pretén mostrar aquesta disciplina en tots els seus vessants. Organitzat pel Màgic Andreu, la mostra reunirà mags de renom, servirà de teló per a un concurs de nous talents i, a més posarà a debat la màgia com a eina pedagògica.

Critèrium ha convocat experts de primer nivell en les disciplines de la màgia, l’humor i l’il·lusionisme per apropar la màgia a tots els públics. Hi participaran: Bando y Silvana, Enric Magoo, Faquir Kirman, Fèlix Brunet, Joana Andreu, Jordi Caps, Mag Marín, Màgic Bufons, Nuel Galán, Sébastien Dethise i Selvin. A més dels espectacles ‘Genius’, ‘La Gran Gala Màgica’ i ‘El Professor Tornavic, que seran els plats forts de la jornada, els assistents també podran observar màgia de prop pels carrers de la ciutat i fer tallers de màgia

Portar la màgia a l’escola

Una de les principals singularitats del festival és la incorporació d’una jornada dirigida als educadors. Una Jornada Pedagògica que, al voltant de la màgia, ofereix noves possibilitats d’èxit als educadors, sobre tot pels alumnes de primària, que es veuen captivats per aquestes tècniques. Dins d’aquestes noves formes de pedagogia a través de l’il·lusionisme, el professor, pedagog i mag, Álvaro Conde, de l’equip pedagògic de La Salle, proposa ‘La Màgia de l’Educació’, on mestres, pares i tutors podran participar en una extensa taula rodona posterior d’aquest nou format d’educació.

Tant l’espectacle inaugural, la Màgia de Prop, la Jornada Pedagògica, els Tallers de Màgia, els espectacles de màgia a les residències i casals d’avis són gratuïts. L’espectacle familiar de diumenge a la tarda és de 3 euros i gratuït pels menors de 7 anys. El cost de la Gala del Concurs Internacional de mags és de 5 euros i les actuacions dels grans mags de divendres i dissabte nit costen 15 euros. Es pot consultar tota la programació a creixellmagic.cat.

tracking