Diari Més

Gastronomia

​Vinyols triarà la millor samfaina

El municipi ha organitzat una jornada gastronòmica sobre aquest plat el dissabte 25

​Vinyols triarà la millor samfaina

​Vinyols triarà la millor samfainaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La samfaina serà la protagonista absoluta aquest dissabte a Vinyols i els Arcs. I és que per cinquè any s’ha organitzat la Jornada Gastronòmica de la Samfaina. La diada tindrà un esmorzar popular i un concurs, on els participants podran inscriure les seves creacions en dues modalitats. Els més tradicionals podran fer una samfaina clàssica, que haurà d’estar presentada en una cassola de fang. Aquells qui vulguin innovar podran decantar-se per la categoria de samfaina moderna, on a banda del gust també es valorarà la presentació i l’originalitat.

Tots aquells que vulguin inscriure’s al concurs, ho podran fer a l’Ajuntament fins el dimecres 22. Les cassoles es podran deixar entre les 9:30 i les 10:30 del dissabte, a la plaça de Pere de Clariana, on se celebrarà el concurs, a partir de les 11 del matí. Hi hauran premis pel primer i segon classificat i en acabar el concurs, es farà una degustació gratuïta de la samfaina presentada en concurs.

Per altra banda, aquells qui vulguin participar a l’esmorzar popular, poden adquirir el tiquet a l’Ajuntament per un preu 1,5 euros fins al dijous 23 o el mateix dissabte a 3 euros.

tracking