Diari Més

Policial

Detenen a Salou un holandès que viatjava en autocar amb 11kg de marihuana

Portava la droga amagada en dues maletes des de Benidorm fins a la Haia (Holanda)

Detenen a Salou un holandès que viatjava en autocar amb 11kg de marihuana

Detenen a Salou un holandès que viatjava en autocar amb 11kg de marihuanaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents delsMossos d’Esquadra de la comissaria de Salou van detenir el dia 18 de juny un home de 49 anys, de nacionalitatholandesai sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 18, a les 19.05 hores, quan els agents van aturar en un control, un autocar d’una empresa de transport de viatgers. El vehicle cobria el trajecte entre Benidorm i la Haia per carretera. Després de diverses comprovacions, els agents van localitzar dues maletes que contenien paquets plens de marihuana. Seguidament, els agents van identificar el viatger propietari de les maletes i el van detenir per un delicte de tràfic de drogues.

Els mossos van saber que el detingut havia agafat l’autocar que havia sortit a les 14.30 hores de Benidorm. L’home, que havia arribat a última hora i sense reserva prèvia, portava dues maletes de grans dimensions que havia precintat just abans d’agafar l’autocar.

En l’escorcoll, els agents van trobar dins de les dues maletes del detingut 11 paquets amb marihuana, amb un pes total d’11,7 quilograms. Els paquets anaven envasats al buit i desprenien una forta olor a perfum.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents la marihuana comissada estaria valorada en més de 13.000 euros.

El detingut, que no té antecedents policials, va passar a disposició judicial ahir, 20 de juny, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

tracking