Diari Més

Política

El socialista Josep Masdeu ja és el nou alcalde de la Selva del Camp

El republicà Jordi Vinyals va renunciar al càrrec complint el pacte de govern local

El socialista Josep Masdeu ja és el nou alcalde de la Selva del Camp

El socialista Josep Masdeu ja és el nou alcalde de la Selva del CampElperfilbueno

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El socialista Josep Masdeu s’ha erigit alcalde després de recollir la vara d’alcaldia del republicà Jordi Vinyals, qui ha exercit com a batlle de la Selva del Camp durant el primer any de mandat. D’aquesta manera, s’ha fet efectiu l’acord signat entre Esquerra Republicana de Catalunya i el Partit Socialista de Catalunya després dels resultats dels comicis celebrats el 2015.

La investidura de Masdeu ha comptat amb set vots a favor i sis en contra, aquests últims corresponents a l’oposició formada pel grup municipal de CiU. La presa de possessió s’ha dut a terme en una sessió plenària extraordinària amb una gran assistència de públic.

Masdeu exercirà com alcalde durant el segon i tercer any de govern, mentre que Vinyals, actual tinent d’alcalde, recuperarà l’alcaldia en l’últim any de mandat. El nou mandatari repeteix càrrec, des de l’última legislatura socialista (2007-2011). Actualment, compagina la seva dedicació política local amb la vicepresidència segona a la Diputació de Tarragona.

L’equip de govern actual està format per quatre regidors socialistes i tres republicans. En l’anterior legislatura (2011-2015) el pacte de govern residia entre Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya.

tracking