Diari Més

TV3 s'apropa a Altafulla amb el programa 'Divendres'

El municipi serà escenari del programa del 20 al 22 de juny

TV3 s'apropa a Altafulla amb el programa 'Divendres'

TV3 s'apropa a Altafulla amb el programa 'Divendres'CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa'Divendres' de TV3 tornarà a fer parada a Altafulla els propers dies 20, 21, i 22 de juny per dur-hi a terme en directe el programa magazín que omple el prime time de les tardes de Televisió de Catalunya. El magazine ja va visitar el municipiel setembre de l’any 2011, i enguany repetirà escenarien el marc de la XVI Nit de Bruixes.

El dilluns dia 20, l’escriptor Màrius Serra repassarà la forma de parlar i les dites més populars d’Altafulla i del Baix Gaià en la seva secció ‘Paraules en Ruta’. Aquesta es desenvoluparà a partir de les 5 de la tarda a la plaça del Pou. A més, el mateix dilluns, eldimarts i el dimecres es tractaran altres temes relacionats amb la vila i els seus habitants. L’escenari per al dimecres 22 serà el Pont de Mar, a Botigues de Mar.

D’altra banda, el consistori també ha animat la ciutadania a participar de públic als estudis de TV3 el dijous 23. Les places són limitades per a quinze persones, i els interessats s’han d’inscriure a l’Ajuntament d’Altafulla. Els assistents s’hi hauran de desplaçar en vehicle particular, i seran obsequiats amb una coca de Sant Joan.

tracking