Diari Més

Infraestructures

La carretera entre Reus i Cambrils serà remodelada

Es construiran dues rotondes i es reordenaran els accessos per afavorir la seguretat viària i la fluïdesa en la circulació

La carretera entre Reus i Cambrils serà remodelada

La carretera entre Reus i Cambrils serà remodelada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carretera TV-3141, que uneix Reus-des del Santuari de Misericòrdia-amb la N-340 a l'alçada de Cambrils, seràobjecte d'obres de milloraimpulsadespelDepartament de Territori i Sostenibilitat,per tal d'afavorir-nela seguretat viària i la fluïdesa en la circulació, a partir de la tardor vinent.

Els treballsde milloraconsistiran en la construcció de dues rotondes,en la reordenació d’accessos i en l'eixamplament de la calçada,amb un pressupost total d'uns 9 milions d'euros. La primera fase de les obresabastaràuns dos quilòmetres de via des de Reus, i tindràun costd’1,7 milions d’euros. Es preveu que les obres d'aquesta fasedurin uns 10 mesos a partir de la tardorvinent, i concretament esconstruirandues rotondes i una intersecció central amb tercer carril;també es formaranelsvials de connexió corresponents, i es garantirà una amplada mínima de la calçada de set metres,reordenant els accessos a la via.

tracking