Diari Més

Gastronomia

El restaurant Mur Mur guanya el Gastrotour 2016

Lunattic Restaurant i Rock & Grill s'han endut el 2n i 3r premi respectivament

El restaurant Mur Mur guanya el Gastrotour 2016

El restaurant Mur Mur guanya el Gastrotour 2016Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 'Triologia de vieira, foie i xocolata' li ha valgut el primer premi del Gastrotour 2016 al restaurant Mur Mur.Pel que fa al segon premi, aquest ha estat per el Lunattic Restaurant per la seva degustació 'tonyina vermella sobre tres textures'. I, finalment, el premi a la tercera millor degustació de Gastrotour Salou 2016 ha estat per al Rock&Grill Cafe amb la seva proposta 'homenatge a Prince '.

Aquest dimecres, s'ha fet l'entrega delsdistintiusa l'Ajuntament de Salou. L'alcalde municipi, Pere Granados, ha felicitat a tots els premiats. per la seva banda, la regidora de Comerç,Martina Fourrier,ha assegurat que «s’ha d’apostar per actes de promoció de la nostra gastronomia com a element essencial dins l'oferta turística. Aquesta cinquena edició de Gastrotour ha demostrat, una vegada més, que a Salou hi ha una gran professionalitat».

Des del consistori,es valora molt positivament la iniciativa i s'ha recalcat l'èxit que ha obtingut la cinquena edició de Gastrotour Salou 2016, consolidant-ne així la seva organització.

Es fan públics elsguanyadors dels sortejos

El web de Gastrotour Salouja ha fet públicsquins han estat els guanyadors dels sortejos. Tots els participants majors d'edat, que han completat l'última pàgina del llibretGastrotour Salou 2016amb els seves dades i amb 10 segells de 10 degustacions diferents de les 68 totals i han dipositat aquesta pàgina a les urnes dels establiments adherits, han pogut participar-hi.

Entre el llistat de premis hi ha dinars i sopars per a 2 o 4 persones, productes gastronòmics, vals per a pastissos, etc.

tracking