Diari Més

Creixell

Un detingut per conduir sense permís, de forma temerària i sota els efectes de l'alcohol

El conducotr, de Creixell, tenia antecedents policials contra la seguretat del trànsit

Un detingut per conduir sense permís, de forma temerària i sota els efectes de l'alcohol

Un detingut per conduir sense permís, de forma temerària i sota els efectes de l'alcoholMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Creixell ha estat detingut aquestdimarts al matíper conduir sota els efectes de l'alcohol, de manera temerària i sense permís. Els agents han rebut unavís, a les 0.45 hores, que els informava que un home,que podria anar sota els efectes de l’alcohol, havia sortit d’un restaurant d'Altafulla i havia agafat el seu vehicle per marxar en direcció a Tarragona. Acontinuació, diversespatrulles han iniciat la recerca del vehicle per aturar-lo i identificar-ne el conductor.

Mentre els mossos duien a terme aquesta recerca, han rebut un nou avís, en aquest cas de la Guàrdia Urbana de Tarragona, que tenia com a protagonista el mateix vehicle. Aquest s'havia donat a la fugad'un control policial, i per fugir-nes'havia saltatdiversos semàfors circulant a gran velocitat.

Després d’hores de recerca, a les 4.30 hores, una patrulla dels mossos que circulava per la carretera N-340 ha localitzat el vehicle, estacionat al pàrquing d’un restaurant de Creixell. Quan els mossos es dirigien cap al vehicle, han observatquetres persones pujaven al mateix, i han comprovat que la descripció facilitadapels agents del control policial coincidia amb la del conductor.Aquest, un home de nacionalitat espanyola i de 30 anys,en detectar la presència policial, ha sortit del pàrquing a gran velocitat i ha començat a fer una sèrie de maniobres temeràries pels carrers deCreixell, fins i tot anant en contra direcció, tot i que els agents ordenessinamb senyals acústics i lluminosos la seva aturada.

En la identificació, els agents han comprovat que l’home circulava sense permís de conduir, ja que aquest li havia estatretirat per unordrejudicial fins al maig de 2017. D’altra banda, en la prova d’alcoholèmia, l’home ha donat una taxa de 0’77 mg/l. Els agents l'han detingutihan immobilitzat el vehicle, i també han comprovat que el conductor teniadiversos antecedents policials per delictes contra la seguretat del trànsitperconducció sota els efectes de l’alcohol isense permís per pèrdua de punts.

tracking