Diari Més

Empresa

​Nintendo s'instal·larà a Vila-rodona i crearà 50 llocs de treball

La companyia japonesa ubicarà un nou centre logístic al polígon Les Arenelles

​Nintendo s'instal·larà a Vila-rodona i crearà 50 llocs de treball

​Nintendo s'instal·larà a Vila-rodona i crearà 50 llocs de treballDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nintendo instal·larà a Vila-rodona un nou centre de distribució i logística dels seus productes. La companyia japonesa ocuparà l'última nau que quedava buida al polígon Les Arenelles, de 13.000 m2. L'arribada del fabricant de consoles i videojocs suposarà la creació de 50 llocs de treball. Des de l'Ajuntament del municipi, ja han demanat que es prioritzi la contractació dels habitants que estiguin empadronats.

El polígon, que ocupa una superfície de 120.000 m2, està focalitzat en l'activitat logística. De fet, les botigues online Privalia i Westwing compten amb centres logístics en aquest.

Nintendo s'ha decidit per Les Arenelles a causa de la seva bona connectivitat amb l'autopista —l'entrada es troba a 50 metres del polígon—, i també amb els Ports de Tarragona i Barcelona. I és que els productes d'aquesta firma es fabriquen al Japó i a altres dels països asiàtics i es transporten via marítima fins al Port de Barcelona, on des d'allí es fa la distribució a tota Europa. El nou centre permetrà ampliar la seva capacitat.

tracking