Diari Més

Marina Rossell tanca la temporada de primavera del Convent de les Arts d'Alcover

Presentarà l’espectacle 'Cançons de la resistència'

Marina Rossell

Marina Rossell tanca la temporada de primavera del Convent de les Arts d'AlcoverDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantautora Marina Rossell, acompanyada pel pianista Xavier Lloses, oferiran, diumenge 19 de juny a les 19h al Convent de les Arts d’Alcover, l’espectacle 'Cançons de la resistència' sobre la memoria historia del nostre país amb què es clourà la programació estable que es va inciar el mes de març.

El programat per aquest diumengeés un concert ple de força, amor i emoció on Marina Rossell ens farà viatjar cap a les cançons que han mogut el món: El Cant dels partisans francesos, Cant dels deportats, Paisatge de l’Ebre, Bella Ciao, Lili Marleen o Quanta guerra! escrita per la mateixa cantant. Un recorregut que no oblida cançons com El Metec, El Mediterrani, Millord o els ‘Clàssics Catalans’ que mai falten en els concerts de Marina Rossell.

Les entrades anticipades es podran adquirir a la Casa de Cultura-Ca Cosme d'Alcover i a través del web: www.conventarts.cat. El mateix dia de la funció també es poden comprar a taquilla, des d'una hora abans de l'espectacle. El preu de l’entrada és de 15€ i de 12€ amb el carnet del Convent. L’espectacle està inclòs en els abonaments 'Música' i 'General'.

tracking