Diari Més

Esports

El millor 'scooter rider' del món visita Reus i la Canonja aquest dijous

L'australià Ryan Williams, que participarà a l'Imagin Extrem de Barcelona, farà parada a la botiga Devilbikes de Reus i l'skatepark de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana té lloc, a Barcelona, el campionatImagin Extreme Barcelona, que reuneix els millors esportistesextremsdel món: riders de bibicleta BMX, de monopatí ide patinetmostraran els seus millors trucs al públicbarceloní. L'scooteri bikerider australiàRyan Williams, considerat el millor del món en la seva disciplina, també participarà a la competició. Però abans de posar rumb a la capital catalana farà parada al Camp de Tarragona aquest dijous.

Primer de tot Williams visitarà, aquest dijous a la tarda, la botiga Devilbikes de Reus. Tal i com explica el propietari del negoci, Fran Hidalgo, el rider firmarà autògrafs i es farà fotografies amb tothom que s'acosti al local. «És un fet històric», explica Hidalgo, que continuaassegurant que «aquesta és la segona vegada que Williams visita Espanya, i la primera que estarà a la província de Tarragona». Després d'aquesta primera parada, Ryan Williams farà una exhibició, al voltant de les 7 de la tarda, a l'skatepark de la Canonja. L'esdeveniment a l'skatepark també comptarà amb un mini torneig entre els assistents, que podran mostrar els seus millors trucs damunt el patinet, la bicicleta o el monopatí i podran guanyar diversos premis relacionats amb aquest món.

El millor 'scooter rider' del món visita Reus i La Canonja aquest dijous

El millor 'scooter rider' del món visita Reus i La Canonja aquest dijousRyan Williams - Facebook

tracking