Diari Més

Indústria Química

El director de DOW a Tarragona dirigirà i coordinarà la producció de la companyia al Regne Unit i els Països Nòrdics

Kepa Díaz de Mendibil ha estat nomenat Director del Site de Dow Corning a Barry

El director de Dow a Tarragona, Kepa Díaz de Mendibil, nou president de l'AEQT

El director de Dow a Tarragona, Kepa Díaz de Mendibil, nou president de l'AEQTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kepa Díaz de Mendibil, actual Director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona i Director d'Operacions de Dow Ibèrica, ha estat nomenat Director del Site de Dow Corning a Barry (Regne Unit). Des d'aquestnourol, i com a responsabilitat addicional, Díaz de Mendibilcoordinarà les fàbriques de producció de la companyia alRegne Unit (King 's Lynn, Dewsbury, Jarrow) i alsPaïsos Nòrdics (Landskrona i Norrkoping a Suècia).

Barry és el segon Site més gran a nivell global, i el Site principal a Europa de la recentment adquirida Dow Corning.

La substitució del director a Tarragona està previst que s'anunciïen breu i la seva transició al seu nou rol es farà de manera progressiva i al llarg de l'estiu, segons que han assenyalat fons de la companyia.

KepaD´iaz de Mendibiles va incorporar a Dow el 1988, assumint diversos càrrecs dins l'organització de Manteniment de les Plantes de Derivats. El 1994 va ampliar les seves responsabilitats de Manteniment al Cracker d'Etilè ubicat a La Pobla de Mafumet/Perafort. L'any 2000 es va traslladar a Ribaforada (Navarra) com a Director de fàbrica i, el 2003, es va traslladar a Correggio (Itàlia), liderant des d'allí les fàbriques de Correggio, Cardano al Campo, i Parona. Com a membre actiu de l'Equip Global de Lideratge de Fabricació de Sistemes de Poliuretà de Dow va exercir, a més, tasques de coordinació per a les fàbriques de Ribaforada (Navarra), el Caire (Egipte), Dilovasi (Turquia) i Mumbai (Índia). Al juliol de 2008, Díaz de Mendibil va tornar a Tarragona com a Líder de Producció del Cracker d'Etilè. El 2009, va afegir a les seves responsabilitats el lideratge de la producció de la nova planta de Octé.

El gener de 2012, Díaz De Mendibil va ser nomenat per al seu actual càrrec de Director del Complex Industrial de Tarragona i Director de Producció per la Regió Ibérica, integrant-se a la Junta Directiva de la AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona) d’on va assumir recentment la presidència. Es també membre dels Consells d'Administració del CAT (Consorci d'Aigües de Tarragona) i de AITASA (Aigües Industrials de Tarragona SA).

Eleccions a l'AEQT

La Junta Directiva de l’Associació Empresarial Química de Tarragona ha decidit aquest dimarts obrir un procés electoral, pel qual sortirà escollit el nou president de l’entitat. Aquesta decisió s’ha pres en la primera reunió de la junta després de la renúncia al càrrec de Jesús Loma-Ossorio, qui va deixar la Direcció General de Covestro el passat 1 de juny. Aleshores va assumir la presidència, tal com marquen els estatuts de l’AEQT, el vicepresident de més antiguitat, sent en aquest cas Kepa Díaz de Mendíbil.

Així doncs avui s'ha procedit a obrir el termini per a la presentació de candidatures a ocupar el càrrec de President, alhora que s'ha procedit també a convocar l’Assemblea General Extraordinària als efectes de la celebració d'eleccions pel proper 19 de Juliol.

tracking