Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Valls
Imatge virtual de com quedarà el Centre Cultural de Valls.

El Centre Cultural de Valls renovarà les butaques i la grada telecòpica

Imatge virtual de com quedarà el Centre Cultural de Valls.

Diari Més

El Centre Cultural de Valls renovarà les butaques i la grada telecòpica

La nova instal·lació, que inclou 705 seients i llotges a doble alçada, estarà finalitzada al setembre
  • Redacció

Actualitzada 14/06/2016 a les 19:59

L'aspecte del Centre Cultural de Valls serà més d'equipament escènic i menys de sala d'actes gràcies a les noves butaques que s'hi ubicaran a partir d'aquest estiu. En total s'instal·laran 705 unitats, distribuïdes entre 288 a platea, 182 a la grada frontal i 235 a les llotges frontals i laterals ubicades a la sala i a l'amfiteatre. El muntatge s'adequa a la nova normativa que permet tant una major confortabilitat per als espectadors com unes condicions òptimes d'evacuació. En aquest sentit, els espectadors ubicats a la grada frontal seran els que notaran un espai major per a la col·locació de les seves cames. La mida de pas serà de 120 centímetres.

També es guanyarà visibilitat en les llotges. Com a novetat, en les segones files de les llotges tant de les frontals com les laterals, la butaca s'ha peraltat, és a dir, se li ha donat una alçada major per obtenir un millor angle de visibilitat. 
L'accés a la grada telescòpica frontal es realitzarà des de la platea, com fins ara, però també des del corredor d'accés superior i principal. Aquesta grada continuarà sent retràctil, de manera que es podrà replegar al fons de la platea en un espai mínim. El que millorarà notablement serà l'acabat «que serà molt més elegant». Els sistemes d'extensió de la grada passen de ser manuals a motoritzats.

El color de totes les unitats serà blau. El conjunt de la instal·lació comptarà amb respatllers de fusta de faig acabats amb la tonalitat de color mel.

L'empresa adjudicatària del concurs públic i responsable de la instal·lació és Ascender S.L. amb seu a la localitat d'Ezcaray, a La Rioja. El preu del contracte és de 181.000 euros més IVA. La previsió d'inauguració de la nova instal·lació és al mes de setembre.
Temes relacionats
Twitter DiariMes Twitter

@Diari_Mes

Envia el teu missatge
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43