Diari Més

La Corriola Teatre tanca la temporada d'El Rei Lleó posant el llistó molt alt al teatre amateur

Més de 4.600 persones han assistit a les 18 representacions del musical

Els participants de la representació i el públic assistent a la darrera sessió de l'espectacle.

La Corriola Teatre tanca la temporada d'El Rei Lleó posant el llistó molt alt al teatre amateurLluc Sentis/La Corriola Teatre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'El Rei Lleó', el musical de la Corriola Teatre de la Pobla de Mafumet tancava aquest dissabte la temporada de representacions. Ho feia amb la sala del Casal Cultural plena de gom a gom i deixant un magnífic regust de boca als aficionats al teatre.

Després de 18 representacions, han estat més de 4.600 les persones que han assistit com a públic. I tot plegat ha servit per a recaptar més de 23.000 euros que el grup de la Pobla ha destinat a diverses Organitzacions No Governamentals. La representació de cloenda d'aquest dissabte va servir també perquè els actors fessin un petit homenatge a la directora de cant, Rosa Sanahuja, i la responsable de maquillatge de l'obra, Alexandra Alcañiz, que, juntament amb el director artístic, Pau Ferran, són els artífexs en gran part, del bon camí emprès en aquesta representació absolutament amateur.

No és gens estranya la presència de formacions teatrals amateurs repartides per pobles i ciutats, però amb 'El Rei Lleó' i les dimensions a les quals obliga un espectacle d'aquestes característiques, a la Corriola Teatre han aconseguit fer un pas important dins aquest món de la cultura local. A banda de l'esperit solidari que mou al col·lectiu poblenc, cal tenir molt en compte la dificultat d'aplegar un nombre important d'integrants per tirar endavant la representació. Així mateix, i no menys important, és que des de la Corriola Teatre han aconseguit que una versió musical, en directe i en la que el vestuari i el maquillatge tenen una rellevància vital no sigui, en cap moment, present com a un element negatiu.

Tota aquesta bona feina ha tingut el premi d'un públic entregat i de les representacions plenes. Un repte artístic d'àmbit local que posa el llistó molt alt a qualsevol altra iniciativa de teatre amateur que vulgui fer una aposta semblant.

tracking