Diari Més

Salou confia que la revisió del pla urbanístic de BCN World s'aprovi abans de l'estiu

Pere Granados creu que el 'trencament' de JxSí i la CUP serà 'positiu' pel projecte

Primer pla de l'alcalde de Salou, Pere Granados, somrient durant una roda de premsa a l'Ajuntament del municipi el 29 de març de 2016.

Salou confia que la revisió del pla urbanístic de BCN World s'aprovi abans de l'estiuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha avançat a l’ACN que el Govern ha traslladat als batlles de la zona que la seva intenció és tenir aprovada inicialment la revisió del Pla Director Urbanístic del projecte BCN World abans de l’estiu. El batlle ha recordat que el planejament aprovat al juliol en fase inicial projectava fins a quatre complexos turístics integrats (CTI) al costat de PortAventura, però que el nou pla director n’inclourà menys, entre dos i tres, coincidint amb el nombre d’operadors preseleccionats. Tot i això, l’alcalde confia que el PDU revisat respectarà el concepte original, basat en places hoteleres, comerços, espais d’oci i joc, entre d’altres, i que deixarà la porta oberta a futures ampliacions.

Segons Granados, el fet que la CUP hagi'trencat el pacte d’estabilitat' amb Junts pel Sí, arran del seu ‘no’ als pressupostos, serà'positiu' pel projecte. 'Sabem que la CUP havia posat BCN World com a condició i ara el Govern pot sentir-se alliberat d’aquesta càrrega', ha opinat. L’alcalde de Salou ha celebrat també que ERC hi hagi apostat definitivament perquè, segons ha recordat, 'el consens al territori hi és; on no hi era és al propi Govern'. L’alcalde de Salou ha defensat que són els inversors i no el Govern qui ha de determinar la viabilitat i la dimensió del projecte perquè, sinó, 'naixeria frustrat i fracassat', ha advertit. En tot cas, s’ha mostrat convençut que l’executiu català'farà bé les coses' i que el projecte es confirmarà com un pol d’atracció turística que permetrà crear centenars de llocs de treball i desesestacionalitzar la temporada.

tracking