Diari Més

Transports

Una avaria afecta la circulacio de trens entre Tarragona i Reus

Un tren que unia Reus i Barcelona ha quedat aturat durant el trajecte i els viatgers han hagut de ser evacuats per carretera

Rodalies del Camp de Tarragona tanca el segon any amb 184.000 usuaris

Rodalies del Camp de Tarragona tanca el segon any amb 184.000 usuarisCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons que informa Renfe, ales 07.00 hores, una incidència que afecta al sistema d’electrificació ha obligat a interrompre la circulació entre Tarragona i Reus. Així, a primera hora del matí, el trenque estava previst que sortís des deReus a les 06.43 i que tenia com a destinació l'Estació de Françaa les08.23 ha estat aturat durant el seutrajecte. ProteccióCivil ha hagutd'activarla prealerta del pla Ferrocat per l'avariaen la catenària a Tarragonaque ha fet aturar el tren a 500 metres de l'estació. Aquest, portava 150 viatgers ques'hanhagut d'evacuarper carretera amb l'ajuda dels Bombers de la Generalitat.

Aquesta incidència afecta els serveis de la línia RT1, R14 i R15. Per a facilitar la mobilitat dels viatgers, els trens de la línia R14 es desviaran per Valls recuperant el seu recorregut habitual a Sant Vicenç de Calders. Pels viatgers de la línia R15 i RT1 s’està gestionant un servei alternatiu per carretera entre Reus i Tarragona. Els trens de la línia R16 i RT2 poden patir retards arrel d’aquesta situació.

tracking