Diari Més

La fiscalia demana l'expulsió del país d'un senegalès que venia productes falsificats a Salou

Els Mossos d’Esquadra van intervenir més de 1.000 peces de roba i complements i uns 5.000 CD i DVD

Tres manters fugen durant una batuda contra el top manta a Cambrils

Tres manters fugen durant una batuda contra el top manta a CambrilsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia sol·licita l’expulsió del paísdurant sis anysd’un ciutadà senegalès sense permís de residència a l’estat espanyol i una pena de 3 anys de presó i 12.000 euros de multa per a un altre compatriota seu per delictes contra la propietat industrial i intel·lectual. A tots dos se’ls acusa de gestionar, en un pis de Salou, un centre d’emmagatzematge i distribució de productes falsificats que s’acabaven venent al ‘top manta’. Els Mossos d’Esquadra els van detenir el 22 d’agost del 2013 després de localitzar al domicili més d’un miler de peces de roba i complements de marca, així com uns 5.000 CD i DVD. La venda de la mercaderia els hagués pogut reportar un benefici de 9.966 euros, segons la policia. El ministeri fiscal també reclama als acusats que indemnitzin les marques perjudicades amb més de 50.000 euros.

El registre del pis, situat al carrer Llevant, es va efectuar per ordre del jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona. Durant l’operatiu policial els Mossos van intervenir un total de 1.070 peces de roba -samarretes, polos, camises, jaquetes i gorres-, 146 bosses de mà, 115 parells de sabatilles, 32 moneders, 20 ulleres de sol i 9 cinturons. Tots els objectes intervinguts eren falsificats i corresponents a més d’una quarantena de marques molt conegudes. Els agents també van intervenir 2.949 CD de música i 2.078 DVD de pel·lícules cinematogràfiques, els drets de propietat dels quals corresponien a diverses productores. Segons la fiscalia, Ngouda G. i Bassirou G. -aquest segon sense autorització de residència a l’Estat- eren els encarregats de l’habitatge que s’utilitzava com a centre d’emmagatzematge i distribució dels productes que després s’acabaven venent en el conegut ‘top manta’.

La fiscalia demana, a més de la multa i l'expulsió del paísd'un d'ells, lque els dos homes indemnitzin conjuntament algunes de les marques perjudicades amb més de 50.000 euros -encara hi ha valoracions pericials pendents- i que paguin les costes del procés, que culminarà amb la celebració d'una vista al jutjat penal.

tracking