Diari Més

El Triatló de Cambrils reunirà 850 atletes aquest diumenge

Les inscripcions es podran fer de forma presencial fins dissabte

El Triatló de Cambrils reunirà 850 atletes aquest diumenge

El Triatló de Cambrils reunirà 850 atletes aquest diumengeMarcos Photo Sport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 850 triatletes prendran part aquest diumenge al Triatló de Cambrils, un triatló que ja s’ha consolidat com un clàssic dins del calendari català de triatló. Les inscripcions, que encara es podran fer de forma presencial dissabte a l’entrega de dorsals, han augmentat un 35% respecte els 630 triatletes que van participar en l’edició anterior.

El Parc dels Pescadors i el Passeig de les Palmeres seràl’epicentre del triatló durant tot el cap de setmana, ja que serà el lloc on estarà ubicada l’entrega de dorsals i els stands de diferents marques del sector, els boxs de transició i la meta del triatló.

La prova començarà a les vuit del matí des de la platja de la Riera, on els participants de la distància olímpica començaran amb el tram de natació, dues hores i mitja abans que els de la distància Sprint. Després de la natació, serà el torn del ciclisme que transcorrerà principalment pel Vial del Cavet, repetint el circuit de l’any passat, tancat completament al trànsit. La cursa a peu, molt ben valorada pel seu recorregut, decidirà els guanyadors de la prova. A la cita no hi faltaran un bon grapat de triatletes de nivell entre els que destaquen els noms de Lucas Chirico, Michele Sarzilla i Raul Gomez.

TomTom Night Running Series Cambrils

La nit del dissabte serà el torn de la segona edició de la cursa nocturna que està inclosa dins del circuit nacional TomTom Night Running Series, que a mésde Cambrils visitarà Castelló,Terrassa, Vigo, Getxo i Vielha.La cursa donarà el tret de sortida a les 21h de la nit i entre els 300 participants que hi prendran part destaquen la presència dels ambaixadors de TomTom Jaume Leiva (Campió d’Espanya de Mitja Marató) i Camilo Santiago (Campió de la Rioja de Mitja Marató).

tracking