Diari Més

Salut

Quatre infants més ingressats per l'enterovirus

Un dels nens es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives El Conseller de Salut Toni Comín assegura que a l'estiu, a causa de la calor, es preveu que hi hagi més casos nous d'afectats

Quatre infants més ingressen a centres hospitalaris per l'enterovirus

Quatre infants més ingressen a centres hospitalaris per l'enterovirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de nens i nenesafectats per enterovirus ha tornat a augmentar. El passat divendres el Departament de Salutcomunicava que la xifra s'elevava als 82 casos des de l'inici del brot, fa tres mesos, després d'un balanç de 73 dilluns dia 30 de maig. A dia d'avui, la xifra se situaria als 87 infants. 22 d'aquests es troben ingressats a hospitalscatalans amb afectacions neurològiques, i 7 estan a l'UCI.Des de divendres passat, han ingressat 3 nens en centres i un d’ells a cures intensives.

Toní Comín, el conseller de Salut, també ha comunicat que, segons els especialistes, «aquests virus acostumen a tenir una circulació més itnensa en els mesos de més calor, per tant és previsible que en els propers mesos es vagin produint nous casos». Pertant, ha conclòs, «encara no es pot predir quan s’acabarà el brot».La informació l'ha proporcionat Toní Comín, el conseller de Salut, en una compareixença posterior al Consell Executiu, juntament amb Neus Munté.

tracking