Diari Més

L'erotisme d'Entrellençols tanca la temporada teatral a Vila-seca

L'espectacle de la companyia Entrellaçats es representarà al Centru aquest dissabte 11 de juny a les 22 hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Entrellaçats tancarà la temporada teatral a Vila-seca amb un espectacle de relats eròtics. La representació es farà el dissabte 11 de de juny a les 22 h al pati del teatre El Centru. El muntatge es titula Entrellençols i és un compendi de peces breus escrites per Òscar Solé, que també n’és un dels intèrprets.

En aquest espectacle el públic podrà descobrir una professora de català fascinada pel so de les palatals, una castellera orgàsmica, una versió sorprenent i alternativa del Pasapalabra i què passa quan una conversa amorosa es talla per falta de cobertura. Tot peces breus interpretades en solitari, en duet o en trio, per fer riure i provocar, a parts iguals al públic. El preu de l’entrada és de 10 euros, 5 per als socis dels Amics del Teatre.

Sorteig d'entrades

El grup de teatre sortegen dues entrades dobles per la funció d'aquest dissabte. Per participar-hi, cal entrar a la pàgina de Facebook del grup, 'Entrellaçats CIA Arts Escèniques', comentar la fotografia i compartir-la.

L'espectacle

Aquest projecte va veure la llum, per primer cop, el Sant Jordi de l’any passat quan l’espectacle es va estrenar al Casal Popular de Cambrils.Òscar Solé feia temps que tenia en cartera un seguit de relats eròtics que s’han anat fent grans amb la complicitat d’un grup d’actors i amics de Tarragona, Reus, la Selva, Marçà i Sant Carles de la Ràpita.Des de la seva estrena l’espectacle no ha parat de girar i ja se n’han fet una vintena de representacions. Han passat per Tarragona, Reus, Cambrils, Barcelona, Sitges, i recentment per la mostra de teatre de Pineda de Mar.

El muntatge inicial ha evolucionat al llarg d’aquest temps, incorporant-hi noveshistòries. De fet, la companyia ja compta amb un extens repertori de relats que van combinant per configurar un espectacle diferent en cadascun dels bolos. El to ronda entre l’humor i la provocació, entre el regust agredolç de les històries més dures i el somriure sorneguer de les més entremeliades. Entrellençols ens parla del desig que sorgeix de les situacions més quotidianes i de les fantasies més inconfesables.

L'espectacle de relats eròtics 'Entrellençols' torna a la sala M'Art amb noves històries

L'espectacle de relats eròtics 'Entrellençols' torna a la sala M'Art amb noves històriesELENA GAVALDÀ

tracking