Diari Més

Indústria

Frigicoll traslladarà i ampliarà la seva central logística, ubicant-la al poligon industrial de Valls

La companyia ha adquirit una parcel·la amb una superfície de 85.000 m2 per 3,8 milions d’euros

Frigicoll traslladarà i ampliarà la seva central logística, ubicant-la al poligon industrial de Valls

Frigicoll traslladarà i ampliarà la seva central logística, ubicant-la al poligon industrial de VallsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de l'Institut Català del Sòl (INCASÒL), Damià Calvet, el director general i el director general corporatiu de la societat Frigicoll, Joan Sabrià i Alex Vilà respectivament, acompanyats de l'alcalde de Valls, Albert Batet, han signat aquest dimarts un contracte d'opció de compra d'una parcel·la per a usos logístics del sector Palau de Reig de Dalt, al polígon industrial de Valls. Els terrenys tenen una superfície al voltant dels 85.000 m2 de sòl per un import total aproximat de 3,8 milions d'euros.

Frigicoll és una societat dedicada al subministrament de maquinària per al sector de la climatització i l'energia, el transport, l'hostaleria, la refrigeració i els electrodomèstics. Actualment, la seu de la companyia està situada a Sant Just Desvern i els nous terrenys que adquireix a l'INCASÒL li permetran ampliar i optimitzar la seva central logística de cara a afrontar nous reptes de futur com ara potenciar l'exportació així com per reforçar el servei nacional.

L'Ajuntament de Valls, des de l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera, ha iniciat ja els contactes per establir un conveni de col·laboració destinat a donar suport i assessorar a l'empresa en els processos de formació i contractació de personal per a la seva nova planta a Valls.

Frigicoll, fundada el 1927, compta amb 265 empleats i disposa de delegacions pròpies a Montmeló, Madrid, València i Portugal. És l'empresa líder del mercat nacional en instal·lació d'equips de refrigeració en camions, autobusos i autocars, línia de negoci que li aporta el 42% de les vendes. Altre 22% procedeix de la comercialització d'electrodomèstics d'alta gamma de marques estrangeres; un 13%, de la venda de recanvis i la resta, d'aparells de climatització i de la línia de negoci de fred industrial.

tracking