Diari Més

Educació

Els guardons 'mSchools App Awards' premien 7 projectes de centres educatius del Camp

Els premis reconeixen ​projectes digitals desenvolupats a les aules dels centres educatius de tot Catalunya

Els guardons 'mSchools App Awards' premien 7 projectes de centres educatius del Camp

Els guardons 'mSchools App Awards' premien 7 projectes de centres educatius del CampCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concurs 'mSchools App Awards', iniciativa impulsadaper Mobile World Capital Barcelona i quepremiaprojectesdigitals desenvolupats a les aulesdelscentres educatius de tot Catalunya, ha reconegutun total de set projectesde cinccentres educatiusdel Camp de Tarragona. Els instituts i escoles premiatshan estatl'Institut Roseta Mauri, de Reus, amb dos premis; el Baix Camp, també de Reus, i amb dos premis; l'Escola Mare de Déu dels Torrents, de Vimbodí i Poblet; l'Escola Baltasar Segú, de Valls; i l'Institut la Mar de la Frau, de Cambrils.

L'esdeveniment ha reunit a més de300 estudiants de tot Catalunyaper mostrar els seus projectes digitals desenvolupats a l’aula. El certamen ha premiat,en la categoria ‘App Education’, a les 11 millors aplicacions mòbils fetes pels instituts. Aquesta categoria reconeix les millors APPS en el camp de la IoT, la robòtica i el control de dispositius, l’oci i la gestió personal, les aplicacions educatives i els serveis a la comunitat. Els institutsguanyadors de la província de Tarragona, en aquesta categoria, han estat l'Institut Roseta Mauri, de Reus, amb dos premis; el Baix Camp, tamb´e de Reus, i amb dos premis; i el de Mare de Déu de la Candelera, de l'Ametlla de Mar.

Per altra banda el concurs ha comptat, per primera vegada, amb una categoria específica dedicada al ‘Mobile History Map’ (MHM), un projecte pioner mitjançant el qual tant alumnes de primària com de secundària, creen i geolocalitzen continguts sobre punts d'interès propers al seu centre educatiu. En aquesta categoria, els estudiants han hagut de treballar sobre la plataforma digital mhm.mobileworldcapital.com per tal de superar el repte d’enguany, ‘La Catalunya del segle XX’, i geolocalitzar al mapa de Catalunya records, testimonials i vivències de les seves famílies i avantpassats i relacionar-los amb l’estil de vida actual.En aquest cas, els projectes del Camp de Tarragona guanyadors han estat l'Escola Mare de Déu dels Torrents, de Vimbodí i Poblet; l'Escola Baltasar Segú, de Valls; i l'Institut la Mar de la Frau, de Cambrils.

Els 45 alumnes guanyadors en la categoria d’‘App Education’ han estat premiats amb una estada al mSchools TechCamp, la segona edició dels campaments tecnològics d’estiu creats específicament per ampliar els coneixements de l’assignatura App Education. Els 8 equips guanyadors de la categoria MHM han rebut una impressora 3D per l’escola i un curs per a docents per introduir aquesta tecnologia a les aules.

Detall de categories i premiats del certamena Tarragona:

APP EDUCATION - IoT, robòtica i control de dispositius * Premiat de Batxillerat-Cicles Formatius: Institut Roseta Mauri de Reus. Aplicació: My Little Baby - Oci i gestió personal * Premiat de Batxillerat-Cicles Formatius: Institut Baix Camp de Reus. Aplicació: La Guerra de les Gatlàxies - Aplicacions educatives * Premiat de Batxillerat-Cicles Formatius: Institut Baix Camp de Reus. Aplicació: Aprendre xinès. - Serveis a la comunitat i la ciutadania * Premiat de Batxillerat-Cicles Formatius: Institut Roseta Mauri de Reus. Aplicació: Auto.me MOBILE HISTORY MAP - Alumnes de primària * 2n premiat: Escola Mare de Déu dels Torrents de Vimbodí i Poblet. Aportació: Any Potau/Campdesunyer * 3r premiat: Escola Baltasar Segú de Valls. Aportació: A Valls, Castells. - Alumnes de secundària * 2n premiat: Institut La Mar de la Frau de Cambrils. Aportació: Cambrils

Els guardons 'mSchools App Awards' premien 7 projectes de centres educatius del Camp de Tarragona

Els guardons 'mSchools App Awards' premien 7 projectes de centres educatius del Camp de TarragonaCedida

Els guardons 'mSchools App Awards' premien 7 projectes de centres educatius del Camp de Tarragona

Els guardons 'mSchools App Awards' premien 7 projectes de centres educatius del Camp de TarragonaCedida

tracking