Diari Més

Promoció de ciutat

Èxit de públic a la 59ena edició de la Fira Multisectorial de Cambrils

Les empreses participants faran balanç en els pròxims dies quan finalitzin les seves ofertes

Les Food Trucks, l'espai Niu Projects i les activitats han servit com a pol d'atracció.

Èxit de públic a la 59ena edició de la Fira Multisectorial de CambrilsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Multisectorial de Cambrils tancava ahir la seva 59a edició amb un visible èxit de públic, a l’espera que es coneguin les dades oficials. La regidora de Promoció Econòmica de Cambrils, Ana López, reconeixia ahir a la tarda que, tot i que dissabte va ploure, «sembla que es compliran els objectius, perquè hi ha una gran afluència de públic».

La Fira Multisectorial de Cambrils tenia com a objectiu registrar la mateixa xifra d’altres anys: els 40.000 visitants. Pel que fa a la xifra de negoci assolida per les empreses que enguany han triat l’esdeveniment cambrilenc com a aparador, el balanç també es realitzarà en els pròxims dies.

«La majoria d’empreses han preparat ofertes que duren uns dies més enllà de la clausura de la fira», remarcava López. Tot i així, l’edil va recollir les opinions ahir dels expositors.

«Tothom diu que veu la fira amb molta més amplitud d’espai. També que tot està molt més endreçat», assenyalava la responsable de Promoció Econòmica de Cambrils. Les Food Trucks al parc del Pinaret, els espectacles de circ i el Niu Projects, eren algunes de les novetats d’aquesta nova edició que han complert amb escreix la seva finalitat: dinamitzar l’entorn del pavelló institucional.

«El Niu Projects ha estat un espai pensat per als joves que tenen alguna iniciativa o projecte que volen donar a conèixer i ha tingut també molt d’èxit», subratllava Ana López.

La Fira Multisectorial de Cambrils ha comptat enguany amb una superfície de 36.000 metres quadrats i amb un pavelló cobert de 1.000 metres quadrats, on tot tipus d’empreses mostraven els seus productes.

Amb motiu dels 50 anys de pubillatge a Cambrils també es va habilitar un espai institucional on es va poder visitar l’exposició 50 anys de pubillatge a Cambrils, en record a totes les persones del municipi que han fet possible la tradició al llarg de tots aquests anys.

A banda del mercat medieval, que ha ambientat la plaça de la Vila i els carrers Gimbernat i Immolats del Setge, diumenge es va dur a terme l’acte d’Homenatge a la Vellesa. Els homenatjats es van concentrar ahir al migdia a la plaça de l’Ajuntament i se’ls va oferir un concert de benvinguda al pavelló.

tracking