Diari Més

Arrenca la 59ena edició de la Fira Multisectorial

Coincidint amb la Fira, també se celebrarà l’Homenatge a la Vellesa que tindrà lloc diumenge 5 de juny, a partir de les 12 hores

Arrenca la 59ena edició de la Fira Multisectorial

Arrenca la 59ena edició de la Fira MultisectorialAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 59 ena edició de la Fira Multisectorial de Cambrils ja és aquí. Des d'avui, divendres 3 de juny, fins el properdiumenge 5 de juny, Cambrils comptarà un cop més amb un aparador immillorable per tal que les empreses puguin exposar els seus productes i les seves novetats. Els visitants hi podran trobar també els estands institucionals d’organismes, entitats i empreses públiques com Aparcam o Comaigua on es duran a terme diverses activitats. També cal destacar l’estand ‘Cambrils al món’, un espai on els visitants podran conèixer aspectes referents a la cooperació i al voluntariat. A través d’una activitat familiar, els assistents descobriran com fer entre tots un món més just i solidari.

A més tambéhi haespais infantils; una exposició de cotxes antics a l’espai Àgora de la Fira a càrrec del Club de Vehicles Antics de Cambrils, etc.

Amb motiu dels 50 anys de pubillatge a Cambrils també s’ha habilitat un espai institucional on es podrà visitar l’exposició '50 anys de pubillatge a Cambrils'en record a totes les persones que han fet possible aquesta tradició; alhora que tindrà lloc un acte d’homenatge amb la participació de les Pubilles, Damisel·les de Cambrils entre 1966 i 2016.

Per últim, i seguint la tradició teatral de la Fira, la companyia La Teca representa els dies 1 i 2 de juny'Les teques de la Teca: un tastet de 50 anys d’obres de teatre, amb escenes a l’entorn d’una taula'.

La Fira en xifres

Es calcula que un total de 40.000 persones visitaran el recinte firal que ocuparà una superfície total de 36.000 metres quadrats, amb un pavelló cobert de 1.000 metres quadrats. Enguany s’han incrementat el nombre d’expositors i d’estands, amb un total de 315 estands i 178 expositors.Per primera vegada arribauna Fira Virtual de Cambrils, és a dir, un nou espai virtual en el que l’Ajuntament facilita a les empreses expositores que facin arribar la informació sobre la seva activitat durant quinze dies. A més de la pàgina web de l’Ajuntament, la informació de la Fira es pot aconseguir en el web: www.firacambrils.com, a més del Facebook, Instagram i Twitter de la Fira.

Novetats

Les principals novetats del programa d’enguany són:

- Niu Projects:Un espai pensat per a tots aquells joves que tenen una iniciativa o projecte, per tal que el puguin donar a conèixer. L’espai destinat a aquesta activitat serà la Plaça del Recinte Firal del Parc del Pinaret, un espai que estarà dinamitzat amb diferents activitats.

- Food Trucks and Circus:Proposta d’oci que s’adapta als ritmes dels diferents públics als que s’adreça la Fira. Al matí hi haurà tallers familiars amb les propostes de restauració de les food trucks fins a l’hora del vermouth electrònic. Espectacles de circ durant la tarda i a la nit, proposta de gyn and swing.

- El concert jove de la Fira:Avui divendres 3 de juny, a les 22:30 hores al Parc de Nou Cambrils, tindrà lloc el concert jove que cada any se celebra en el marc de a Fira Multisectorial. Enguany, anirà a càrrec de Ghetto Orquestra & Jouklass DJ. La Ghetto Orquestra vol transmetre i encomanar energia, humor, gresca, força, diversió, llum, música, color, emoció i alegria, per fer de la seva actuació un espectacle impactant i molt viu. Just després de la seva actuació arribarà Jouklass DJ qui farà ballar i gaudir de la nit a Cambrils.

- Mercat Medieval:Divendres, dissabte i diumenge la Plaça de la Vila i els carrers Gimbernat i Immolats del Setge acollirà un mercat d’artesans i demostracions d’oficis tradicionals. A més també se celebraran activitats d’animació com la inauguració del Mercat amb l’assistència del Compte Jofre i el seu seguici; la creuada medieval d’intrèpids guerrers; la cercavila medieval de joglars; la trobada de joglars amb música medieval; la lluita de guerrers i cavallers medievals; o la música i balls tradicionals i xerinola amb el grup de música festívola Radiokuartet.

També hi haurà un espai medieval per als més petits amb jocs gegants d’estratègia, taller infantils de cavallers, papiroflèxia, dracs i princeses, etc.

Diumenge homenatge a la vellesa

Coincidint amb la Fira, també se celebrarà l’Homenatge a la Vellesa que tindrà lloc diumenge 5 de juny. Els actes s’iniciaran a les 12h amb una concentració de persones homenatjades a la Plaça de l’Ajuntament. Un cop dins del Pavelló Municipal tindrà lloc el concert de benvinguda, a càrrec de la Cobla Mirantfont de la Fatarella, abans del dinar.

L’homenatge està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració del departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils.

tracking