Diari Més

Ensenyament

Una alumna de Torredembarra rep la beca Fundació Amancio Ortega

El curs vinent estudiarà al San Francis High School de l'estat de Minnesota , als EEUU

Una alumna de Torredembarra rep la beca Fundació Amancio Ortega

Una alumna de Torredembarra rep la beca Fundació Amancio OrtegaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor d’Educació, Jordi Solé, ha ofert fa uns dies una recepció a l'alumna de l’Institut Torredembarra Ainna Alventosa, que ha rebut una beca de la Fundació Amancio Ortega per estudiar al San Francis High School de l'estat de Minnesota, als EEUU, el curs vinent.

El programa de Beques de la Fundació Amancio Ortega té l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de l'anglès i la immersió en la cultura estrangera a joves d'instituts i col·legis espanyols durant un any acadèmic. Els alumnes seleccionats conviuran amb una família d'acollida i cursaran Grau 11 (nivell equivalent a 1r de Batxillerat). La beca cobreix el 100% del cost del curs escolar al Canadà o Estats Units: viatge, taxa d'escolarització, convalidació d'estudis, allotjament i manutenció en una família d'acollida, assegurança mèdica i d'accidents, i el suport continuat durant els deu mesos d'estada.

Els requisits per a poder accedir a aquesta beca, entre d'altres, és cursar actualment el 4t curs de la ESO en un centre educatiu a Espanya, tenir passaport espanyol, no haver estudiat un any acadèmic a l'estranger amb anterioritat, tenir una nota mitja igual o superior a 7 punts i una nota d'anglès igual o superior a 8 punts al finalitzar el tercer curs de la ESO.

tracking