Diari Més

Successos

Cinc detinguts en els últims tres dies a la demarcació de Tarragona

Quatre han estat detinguts per robatori amb força en establiments comercials

Cinc detinguts en els últims tres dies a la demarcació de Tarragona

Cinc detinguts en els últims tres dies a la demarcació de TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de cinc homes han estat detingutsentre el 30 de maig i el 2 de juny a les comarquesdel Baix Camp i del Tarragonès per dos robatoris,respectivament,i per un requeriment judicial.

Robatori a Reus

Per una banda, elsMossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir, aquest 30 de maig, dos homes de 28 anys i de nacionalitat marroquina. Un d'ells eraveí de Reus, i l’altre sense domicili conegut. Se'ls va detenircom a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un establiment comercial. Al voltant dela 1.30h de la matinada, els Mossos van rebre l’avís que havia saltat l’alarma d’un establiment comercial situat al barri de la Pastoreta de Reus. Una patrulla va arribar al lloc i va comprovar que la porta metàl·lica de l’establiment estava esbotzada. Uns ciutadans van explicar als agents que havien vist dos homes pel carrer carregant una màquina enregistradora a pes.Gràcies al seu testimoni van saber quin era l’edifici on s’havien amagat els presumptes lladres. Seguidament van localitzar el pis on es trobaven. Els dos sospitososestaven enuna habitació, i un d'ells intentava passar desapercebut amagant-se sota el llit.Els mossos van detenir els dos homes per la seva presumpta relació amb el robatori i també van recuperar els diners i la caixa enregistradora, que havien forçat per obrir-la.El jutge va decretar l'ingrés a presó dels dos nois,que acumulaven 34 antecedents policials.

Robatori a Torredembarra

La segona detenció va tenirlloc aquest dimarts a Torredembarra, quanla Policia Localva realitzaruna detenció doblea dos individusper robatori a l'interior d'un establiment comercial. Un veí del carrer de Tarragona va trucar al cos de seguretat alertantd'un soroll molt fort de vidres trencatsprovinents d’un local comercial i la presència de dos individus per la zona, facilitant-ne la seva descripció.En arribar al lloc dels fets, els agents van sorprendre una persona sortint de l’interior de l’establiment i una altra que l’esperava al carrer, observant també una pedra de grans dimensions a l’interior del local, que tenia els vidres trencats.Al moment de l’escorcoll dels presumptes autors, els agents van trobar guants negres i diverses eines com tornavisos i alicates. Els detinguts, un veí deSant Boi de Llobregat de 27 anyssense antecedents policials i un veí de Torredembarrade 42 anysi amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni i la seguretat vial, van passar a disposició judicial per un presumpte delicte contra el patrimoni per robatori amb força.

Requeriment judicial de detenció a Tarragona

Per últim, la darrera detenció va tenir lloc la matinada del 2 de juny a Tarragona, al carrer Ramon i Cajal. Agents de la Guàrdia Urbana es van trobar un vehicle, mentrepatrullaven, que en veure'ls va iniciar una conducció agressiva intentant allunyar-se del vehicle policial. Els agents finalment van detenir el vehicle sospitós i van comprovar les dades del conductor, confirmant que aquest tenia un requeriment judicial de recerca, detenció i presentació pel Jutjat Penal número 2 de Lleida.

tracking