Diari Més

La Trobada d'Escoles Verdes va comptar amb la participació de 24 centres

L'eix conductor va ser la participació del centre educatiu que promou la participació activa de tota la comunitat educativa

La Trobada d'Escoles Verdes va comptar amb la participació de 24 centres

La Trobada d'Escoles Verdes va comptar amb la participació de 24 centresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dimarts dia 31 de maig es va celebrar a Torredembarra la Trobada d'Escoles Verdes de Tarragona, que va comptar amb la participació de 24 centres de primària de les comarques del Tarragonès i Alt Camp.

En total més de 90 persones, entre professors i alumnes es van reunir per tal de compartir experiències, propostes i idees relacionades per millorar l'educació per a la sostenibilitat a les escoles verdes, i per extensió, al seu entorn més proper.

La trobadava tenirlloc a la Sala Cal Maiam i a l’Edifici del Patronat Antoni Roig. Durant el matí amb diferents grups de treball, tant de mestres com d’alumnes, en els quals els participants van poderconèixer experiències tant del territori com d’alguns centres i ponents de fora del territori. Després de dinar per la tarda es varealitzaruna acció conjunta a l’Espai Natural dels Muntanyans de Torredembarra.

Enguany, l’eix conductor de la Trobada d’Intercanvi va serla Participació al centre educatiu, un dels pilars fonamentals dels centres del programa, que promouen la participació activa de tota la comunitat educativa – mestres, alumnes i famílies – com a eina fonamental per a educar futurs ciutadans crítics, actius i compromesos que siguin capaços de transformar la societat i donar resposta als actuals i futurs reptes ambientals.

tracking