Diari Més

Turisme

La Selva torna a tenir hotel

L'edifici de l'antic Hotel Nou reobre les seves portes sota el nom de Sand la Selva

La Selva torna a tenir hotel

La Selva torna a tenir hotelCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'hotel de la Selva del Camp torna a obrir les seves portes aquesta setmana. L'espai, que havia estat tancat durant uns mesos, ha canviat el seu nom pel de Sand Hotel la Selva i també de propietaris. Així doncs, la cadena hotelera Sand Hotels & Resorts, que té un aparthotel a Cunit i que en regenta hotels en algunes pistes d'esquí del Pirineu, serà l'encarregada de liderar aquesta segona etapa de l'establiment selvatà.

Sand la Selva obrirà les seves portes el pròxim divendres dia 3 de juny, coincidint amb la festivitat de Sant Andreu, i el diumenge 5 es farà una jornada de portes obertes perquè els vilatans, així com altres persones interessades puguin conèixer de primera mà els canvis que s'han fet a l'equipament.

El recinte, igual com l'antic Hotel Nou, compta amb una cafeteria i restaurant. El seu director, Bernat Felipo, ha explicat en una entrevista a Ràdio la Selva que volen que el bar es converteixi en un punt de reunió per a la gent del municipi i que el restaurant, que comptarà amb diversos menús i una cuina molt vinculada als productes de temporada, pugui enriquir l'oferta gastronòmica de la vila.

Pel que fa als allotjaments, Sand la Selva compta amb 62 habitacions i 12 apartaments. S'han fet reformes per millorar els serveis i la qualitat dels acabats i així «reprendre l'Hotel Nou amb més serveis», segons ha assegurat Felipo.

tracking