Diari Més

Lleure

Els gimnasos a l'aire lliure oferiran sessions dirigides

L'objectiu de l'activitat és promoure l'exercici físic

Els gimnasos a l'aire lliure oferiran sessions dirigides

Els gimnasos a l'aire lliure oferiran sessions dirigidesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha posat en marxa un nou programa de dinamització dels parcs urbans de salut, també coneguts com a gimnasos a l'aire lliure,dels municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions per a la pràctica de l’exercici físic.

Des de mitjans de maig, i durant tot aquest any, quaranta municipis rebran l’assessorament i el seguiment de l’activitat a través d’un professional. A cada població s’han programat deu sessions dirigides que permetran promoure l’activitat física, sobretot entre la gent gran, i adequar-la a la capacitat de cada persona que s’hi ha inscrit.

Els parcs urbans de salut són un espai de trobada, estan equipats amb diferents aparells adaptats a les persones grans i dissenyats per millorar i mantenir el seu estat físic. Aquests parcs permeten exercitar, ja sigui de forma individual o acompanyada, qualitats físiques bàsiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l'equilibri o la coordinació, components vitals de la condició física relacionats amb la salut i la qualitat de vida. Són uns equipaments destinats a la promoció de la salut pública, accessibles, pròxims i d'ús gratuït en un entorn urbà i obert.

El calendari i els horaris de realització de les sessions de dinamització es publiquen i s’actualitzen al portal web de la Diputacióper a la seva consulta.

tracking