Diari Més

El PPC acusa Rull de posar traves a l'eliminació del peatge de l'AP7

Es constitueix el Comitè Marca Tarragona

Es constitueix el Comitè Marca TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat del Partit Popular Català Alejandro Fernández ha acusat al conseller de Territori, Josep Rull, de «posar pals a les rodes» a l’eliminació del peatge de l’AP7 impulsada pel Govern d’Espanya.

Durant la sessió de control al Govern, Fernández ha preguntat al conseller com valorava l’anunci de la supressió d'aquestpeatge. Fernández ha acusat el convergent de «cínic» i ha afegit que «només des del cinisme més flagrant es pot encapçalar manifestacions demanant una Catalunya lliure de peatges i després posar pals a les rodes quan algú ho anuncia».

Alejandro Fernández ha explicat que «el Govern català critica l’excés de peatges però després a Madrid, com si d’un disciplinat lobby es tractés, pressionen per ampliar les concessions des de fa anys». I ha continuat dient que «els mecanismes són sempre els mateixos, quan s’apropa la data final de la concessió comença el ‘pressing’ convergent i demanen més obres de millora, nous carrils o peatges a l’ombra per altres infraestructures».

El diputat popular ha assenyalat que «se’ls ha acabat el bròquil i ara estan en estat histèria, perquè es dóna una circumstància preocupant per vostès: l’any 2019 l’AP7 no tindrà peatge i al costat, la C32 -amb una ampliació de concessió encoberta planejada per vostès- continuarà sent l’autopista més cara d’Europa».

Per acabar, ha insistit en demanar al conseller un pronunciament clar: «faran el mateix que fa el Govern d’Espanya per aconseguir una Catalunya lliure de peatges o continuaran mantenint i ampliant la concessió de l’autopista més cara d’Europa?».

tracking