Diari Més

Joventut

El Consell del Tarragonès s'enduu de 'Paintball' a joves de la Riera i el Catllar

Els dos municipis comparteixen tècnica comarcal de Joventut

El Consell del Tarragonès s'enduu de 'Paintball' a joves de la Riera i el Catllar

El Consell del Tarragonès s'enduu de 'Paintball' a joves de la Riera i el CatllarDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis de la Riera de Gaià i el Catllarvan congregar 24 dels seus joves d’entre 12 i 16 anys per tal de fer la primera sortida conjunta dins les activitats d'espaisde joventud gestionats pel Consell Comarca del Tarragonès. La sortida es va fera les instal·lacions de Prades Aventura on tots plegats van dur a terme l’activitat de Paintball.

Ambdós municipis disposen de dos espais on els joves d’aquestes edats es troben setmanalment. A La Riera l’espai jove obre tots el divendres i dissabtes tarda, i al Catllar disposen d’un Punt Jove on els joves es troben els dilluns a la tarda. El fet que els dos pobles comparteixin tècnica mancomunada de joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, i el fet que el perfil del jovent d’aquests dos espais fos similar, van ser factors claus a l’hora decidir unificar esforços per poder fer alguna cosa diferentcom la sortida a Prades.

Durant el desenvolupament de la sortida es va comptar amb una participacióactiva dels dos regidors de joventut, l’Eva Zafra del Catllar i l’Albert Martín de La Riera, qui conjuntament amb el dinamitzador de l’espai jove d’aquest últim municipi, Jesús Cayuela, van formar part de l’equip de monitors de la sortida.

tracking