Diari Més

Reconeixement a una trentena de comerços solidaris del Vendrell

Els establiments participen a diversos projectes

Reconeixement a una trentena de comerços solidaris del Vendrell

Reconeixement a una trentena de comerços solidaris del VendrellDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament del Vendrell va agrair divendres públicament la col·laboració d’una trentena de comerços i establiments de la vila en diversos projectes solidaris que es duen a terme al Vendrell. A la Sala de Plens, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el regidor de Serveis Socials, Rafel Gosálvez, van fer el lliurament d’uns distintius que aquests comerços i també algunes entitats lluiran a partir d’ara als seus locals i aparadors per fer visible aquesta implicació desinteressada en iniciatives solidàries.

En concret, aquesta trentena de col·laboradors han ajudat a sumar esforços en el Taller de Cuina i d’Aprofitament d’aliments dirigit per Paco Azuaga, en el Centre de Distribució d’Aliments de Càritas, al Menjador Social, al Menjador social de secundària. a la campanya Compra medicaments, dóna salut; al projecte A 4 Mans, als menjadors dels casals d’estiu i al projecte Fem Pinya.

L’alcalde del Vendrell va agrair l’esperit solidari d’aquesta gran quantitat de negocis i entitats «que sumen recursos econòmics, però sobretot humans, a les aportacions que ja fa l’Ajuntament. Ells fan possible que la solidaritat arribi a moltes més persones que ho necessiten». De la seva banda, el regidor de Serveis Socials, va destacar el doble objectiu de la creació del distintiu de Comerç Solidari: «D’una banda, que la gent conegui el tarannà col·laboratiu d’aquests comerços i establiments, i de l’altra, que altres negocis o entitats s’animin a sumar-se a projectes que estiguin en marxa».

Durant l’acte també es va fer un reconeixement públic a les entitats col·laboradores, com ara Càritas, Creu Roja, Ventall, Nens del Vendrell, a més de Paco Azuga i dos cuiners col·laboradors Carlos Fuentes i Valeriano Mota, segons ha informat l’Ajuntament del Vendrell.

tracking