Diari Més

Festes

Més de 700 diables, protagonistes de la V Nit del Foc de les Borges del Camp

El grup Itaca Band, la banda Auxili, Dj OGT i Dj Alguer seran els encarregats d’amenitzar musicalment la nit

Cartell de la cinquena edició de la Nit del Foc de les Borges del Camp.

Més de 700 diables, protagonistes de la V Nit del Foc de les Borges del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Borges del Camp celebrarà el dissabte 11 de juny la cinquena edició de la Nit del Foc, organitzada per la Colla de Diables de les Borges del Camp. Enguany, més de 700 diables del territori cremaran els carrers del municipi del Baix Camp. Any rere any, aquesta festivitat està agafant més importància en el món del foc.

Els protagonistes de la tarda seran els diables petits, acompanyats dels seus timbalers. El correfoc petit començarà a l’Hort del Dasca a 18.30h. Algunes de les colles que actuaran són el Ball de Diables de Reus, la d’Almoster, la del Morell i la Unió Anelles de la Flama, de Valls. A les 21.30h, més de 400 diables cremaran més de 5.000 carretilles pels carrers de la vila. Algunes de les colles convidades són el Ball de Diables Bruixots d’Alcover, els Consellers de l’Avern, els Dimonis de la Fatarella, els Diables de Riudoms i la Colla de Diables Voramar del Serrallo.

En finalitzar el correfoc, la plaça de l’Església es convertirà en un infern. Hi hauran versots, una encesa final conjunta i un espectacle pirotècnic final. A partir de les 12 de la nit, i fins a altes hores de la matinada, el grup musical Itaca Band, la banda Auxili, Dj OGT i Dj Alguer ompliran de música l’Hort delDasca.

tracking