Diari Més

Successos

Detingut després d'amagar una maleta amb 6 quilos d'heroïna en un voral de l'AP-7 al Tarragonès

Un conductor va alertar els Mossos, que van localitzar la droga –valorada en 200.000 euros- i enxampar el sospitós tres mesos després

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 25 de maig un home de 37 anys i veí de Martorell acusat d’esquivar un control policial i amagar una maleta amb 6 quilos d’heroïna en un voral de l’AP-7 al Tarragonès. Els fets es remunten al passat 13 de febrer a migdia en un control de la policia catalana a la sortida número 33 de l’AP-7 a Tarragona. Un conductor es va aproximar als mossos i els va explicar que acabava de veure una maniobra estranya d’un turisme en detectar el control. El vehicle havia girat bruscament i circulat un tram en sentit contrari fins a la tanca de l’autopista. Seguidament el conductor del vehicle havia baixat amb una maleta de grans dimensions, l’havia amagat a l’altre costat de la tanca i havia tornat a pujar al cotxe per continuar la seva marxa.

Amb la informació facilitada, els agents van iniciar la recerca del vehicle i també es van adreçar al punt on es trobaria amagada la maleta. Després de pentinar meticulosament la zona, van trobar una maleta que contenia roba plegada, sota la qual hi havia 11 peces rectangulars embolicades amb plàstic. Un cop a comissaria es va confirmar que els embolcalls contenien heroïna. En total hi havia 6.130 grams. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents, la substància comissada estaria valorada en uns 200.000 euros.

Arran dels fets els mossos van iniciar una investigació per identificar el vehicle i conèixer la identitat del conductor que va amagar la maleta. Després de nombroses indagacions els investigadors van aconseguir identificar el vehicle sospitós. Seguidament van descobrir la identificat de la persona que el conduïa el dia dels fets. Finalment, passades les nou del matí del 25 de maig, els mossos van localitzar i detenir un veí de Martorell, per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. La detenció es va realitzar al carrer Lloselles de la mateixa població. El detingut va passar el 26 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking