Diari Més

Porrera s'omple de flors i turistes pel concurs de balcons i portals

S'esperen més visitants de cara el cap de setmana del 4 i 5 de juny, coincidint amb la visita del jurat del certamen

Porrera s'omple de flors i turistes pel concurs de balcons i portals

Porrera s'omple de flors i turistes pel concurs de balcons i portalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Porrera, juntament amb empreses col·laboradores, ha organitzat un concurs de flors i plantes en balcons i portals. La iniciativaestà comptant amb una alta participació veïnal, asseguren des del consistori.

La regidora de Turisme, Núria Macip, considera que aquesta acció repercuteix directament en l'embelliment del poble, però a més, en la promoció turística del municipi. En aquest sentit, Macip ha explicat que en els darrers caps de setmana, s'ha constatat un notable increment de visitants que han decidit fer una passejada pels carrers de Porrera per contemplar les composicions florals.

S'espera que el cap de setmana del 4 i 5 de juny s'assoleixi el major volum de visitants, coincidint també amb les jornades de valoració per part d'un tribunal compost per experts en flor i planta ornamental.

Des del consistori es considera que aquesta acció de foment de la decoració floral és pionera pel fet que compta amb el patrocini de la multinacional catalana Flower i de Garden Cort de Cambrils. I puntualitzen que es tractad'un certamen caracteritzat pel rigor, ja que està regit per unes bases de participació i hi ha un jurat especialitzat i extern.

tracking