Diari Més

Comerç

Tres comerços del Camp reconeguts per la seva trajectòria centenària

Han rebut el guardó la cereria Salvadó de Reus, l'Estanc 1 de Vila-seca i Cal Centro de la Vilella Baixa

Tres establiments del Camp reconeguts per la seva trajectòria centenària

Tres establiments del Camp reconeguts per la seva trajectòria centenàriaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres establiments del Camp de Tarragona han estat guardonats per la seva trajectòria centenària. El premi, que va otorgar-se en el marc dels Premis Nacionals a la IniciativaComercial, va reconeixer a la cereria Salvadó de Reus, pels seus150 anys. A més, també va premiar pel seu centenari l'Estanc número 1 de Vila-seca i l'establiment Cal Centro de la Vilella Baixa (Priorat).

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat l'encarregat de fer el lliurament aquest dimarts.El president ha assegurat que el Govern «vol blindar especialment la cultura de fer comerç pròpia d’aquest país, perquè es mantingui i es pugui garantir que serà transferida a les generacions que venen».

Puigdemont ha afirmat sentir-se «molt proper per tradició familiar» als comerciants i botiguers, perquè «sé el que representa aquest compromís amb el sacrifici, amb l’esforç, amb la feina ben feta, amb què el client torni, que ha de tornar, satisfet i fer confiança en l’establiment». «Aquesta es la nostra fortalesa, la vostra com a establiment, però la nostra com a país», ha remarcat.

tracking