Diari Més

La Fira Multisectorial de Cambrils escalfa motors

La 59a edició de la fira se celebrarà del 3 al 5 de juny

La Fira Multisectorial de Cambrils escalfa motors

La Fira Multisectorial de Cambrils escalfa motorsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 59aFira Multisectorial de Cambrilstindrà llocdel 3 al 5 de juny. Es calcula que un total de 40.000 persones visitaran el recinte firal, que ocuparà una superfície total de 36.000 metres quadrats, amb un pavelló cobert de 1.000 metres quadrats. Enguany s’han incrementat el nombre d’expositors i d’estands, amb un total de 315 estands i 178 expositors.

Com és ja una tradició, la setmana abans de la Fira tindrà lloc el Pregó de la Fira. El pregoner d’enguany és el cambrilenc Manel Tarés, qui ha estudiat i ajudat a difondre la història de Cambrils i que enguany és membre de la Comissió organitzadora de l’Any Gimbernat. L’acte tindrà lloc diumenge 29 de maig a les 12h a la sala d’actes del Casal de la Gent Gran.En aquest acte també es realitzarà l’elecció de les pubilles i els hereus de Cambrils, una activitat que arriba enguany al seu 50è aniversari. Durant l’acte també es farà un reconeixement a les entitats cambrilenques que compleixen anys acabats en 0 o en 5, a les empreses amb llarga trajectòria d’implantació al municipi i a aquelles empreses que s’hi han instal·lat enguany.

Novetats d’enguany: Niu Projects, Food Truck and Circus

Un any més, la Fira Multisectorial arriba amb una extensa programació d’activitats pensades per a públics ben diferenciats.

Les principals novetats del programa d’enguany són:

- Niu Projects:Un espai pensat per a tots aquells joves que tenen una iniciativa o projecte, per tal que el puguin donar a conèixer. L’espai destinat a aquesta activitat serà la Plaça del Recinte Firal del Parc del Pinaret, un espai que estarà dinamitzat amb diferents activitats.

- Food Trucks and Circus:Proposta d’oci que s’adapta als ritmes dels diferents públics als que s’adreça la Fira. Al matí hi haurà tallers familiars amb les propostes de restauració de les food trucks fins a l’hora del vermouth electrònic. A la tarda hi tindran lloc espectacles de circ i a la nit, unaproposta de gyn and swing.

tracking