Diari Més

Immobilitzen més de cent peces de roba i seixanta joguines

Policia Local i la Unitat Fiscal de la Guàrdia Civil han inspeccionat un total de deu establiments

Immobilitzen més de cent peces de roba i seixanta joguines

Immobilitzen més de cent peces de roba i seixanta joguinesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la setmana del 9 al 15 de maig, la Policia Local de Torredembarra i la Unitat Fiscal de la Guàrdia Civil han dut a terme diverses actuacions en l’àmbit de policia administrativa i fiscal a diversos establiments del municipi, per tal de detectar aquelles irregularitats relacionades en l’àmbit de la protecció dels consumidors, llicències i fiscal, d’entre altres. S’han inspeccionat un total de deu establiments: tres locutoris, cinc basars multipreu, un bar i una botiga sex-shop. Com a conseqüència es van immobilitzar més de cent peces de roba i seixanta joguines.

En aquest dispositiu conjunt, han participat en total de quatre efectius repartits per cada cos policial, detectant-se d’entre altres un seguit d’irregularitats:

Manca dellicència per exercir l’activitat, assegurança de responsabilitat civil de l’establiment, no ajustar-se l’activitat a la llicència autoritzada, irregularitats de caràcter relatius a extintors caducats, cartells defectuosos, portes d’emergències bloquejades, productes caducats, etc. Així com per part de la Guàrdia Civil es van aixecar tres actes per infraccions fiscals a productes com joguines i roba, per manca de requisits normatius europeus i nacionals, manca de facturació, etc.

tracking